Fitness Moški Natisni


PROGRAM FIT
Vsebuje splošno vadbo, ki vsebuje vse komponente fitnes vadbe - kardio, vadbo za moč, raztezanje, sproščanje. To je program, ki pomeni naložbo za zdravje. Z majhno porabo časa boste postali in ostali fit. Namenjen je vsem tistim, ki nimate veliko razpoložljivega časa, imate stresno službo, a bi vseeno želeli ostati v dobri kondicijski pripravljenosti.

PROGRAM VADBE ZA IZGUBO TELESNE TEŽE
Poudarek je na vadbi, s katero boste zmanjšali vašo celotno težo, predvsem odstotek maščobe v telesu. Z vadbo na kardio napravah boste izboljšali splošno pripravljenost (srčno žilni in dihalni sistem) in porabili nekaj kalorij. Z vadbo za moč boste oblikovali svoje telo in posledično povečali porabo kalorij. Mišice namreč porabljajo kalorije tudi ko počivate. Ob sočasni pravilni prehrani rezultat ne more izostati.

PROGRAM ZA POVEČANJE MIŠIČNE MASE
Poudarek je na vadbi, s katero najhitreje pridobivamo na moči. Primeren je predvsem za izkušene, ki so z dosedanjo vadbo že osvojili tehniko na napravah, želeli pa bi izboljšati predvsem učinkovitost svoje vadbe.

PROGRAM ZA PRIPRAVO NA VAŠ ŠPORT
Z najbolj primernimi vajami boste izboljšali učinkovitost v vašem najbolj priljubljenem športu. V pripravah na sezono vašega priljubljenega športa, vam bomo pripravili ustrezen program, ki bo vplival predvsem na mišične skupine pomembne za ukvarjanje z vašim športom (smučanje, plavanje, kolesarjenje, tenis, nogomet, rokomet, jadranje, atletika...).

PROGRAM ZA ZDRAVO HRBTENICO
Poudarek je predvsem na vajah s katerimi okrepimo mišice trupa, to so trebušne in hrbtne mišice. Močne mišice nam dajejo oporo in s tem se hrbtenica razbremeni. Spoznali boste tudi raztezne vaje, ki vam pomagajo da ostanejo mišice prožne, brez nepotrebnih zakrčenj.


 
Avtorji strani Statistika obiskov Webmail Copyright© 2008 Califoria Fitness - Vse pravice pridržane