Fitness Ženske Natisni

PROGRAM FIT
Vsebuje splošno vadbo, ki vsebuje vse komponente fitnes vadbe - kardio, vadbo za moč, raztezanje, sproščanje. To je program, ki pomeni naložbo za zdravje. Z majhno porabo časa boste postali in ostali fit. Namenjen je vsem tistim, ki nimate veliko razpoložljivega časa, imate stresno službo, a bi vseeno želeli ostati v dobri kondicijski pripravljenosti. 

PROGRAM VADBE ZA IZGUBO TELESNE TEŽE 
Poudarek je na vadbi, s katero boste zmanjšali vašo celotno težo, predvsem odstotek maščobe v telesu. Z vadbo na kardio napravah boste izboljšali splošno pripravljenost (srčno žilni in dihalni sistem) in porabili nekaj kalorij. Z vadbo za moč boste oblikovali svoje telo in posledično povečali porabo kalorij. Mišice namreč porabljajo kalorije tudi ko počivate. Ob sočasni pravilni prehrani rezultat ne more izostati.
 
PROGRAM ZA ZDRAVO HRBTENICO
Poudarek je predvsem na vajah s katerimi okrepimo mišice trupa, to so trebušne in hrbtne mišice. Močne mišice nam dajejo oporo in s tem se hrbtenica razbremeni. Spoznali boste tudi raztezne vaje, ki vam pomagajo da ostanejo mišice prožne, brez nepotrebnih zakrčenj.

PROGRAM BODY SHAPING 
To so vaje za oblikovanje trebuha, nog in zadnjice. Program, ki navdušuje predvsem žensko populacijo in ima veliko podobnosti s programom FIT. Ima pa tudi bistveno prednost, vaje in obremenitev bodo prilagojene točno vašim potrebam, telesnim značilnostim in željam ter tako zanesljivo uspešen.

PROGRAM KARDIO VADBE

 Izboljšali boste delovanje srčno žilnega in dihalnega sistema, ki sta med najpomembnejšimi v telesu. Program je še posebej namenjen tistim, ki se rekreativno ukvarjajo z vzdržljivostnimi športi (tek, kolesarjenje, plavanje, triatlon) ter vsem tistim, ki se soočajo s prekomerno telesno težo. 

INDIVIDUALNI VADBENI PROGRAM
se prilagodi vašim željam in potrebam. Vsak vadbeni program mora biti prilagojen posameznikovim potrebam in ciljem. Pred začetkom oblikovanja vsakega vadbenega programa mora biti izvedeno ovrednotenje stopnje telesne pripravljenosti posameznika.
Ena izmed najpogostejših napak pri oblikovanju vadbenega programa je, da se posameznika močno obremeni, še preden je sposoben prenašati tovrstne obremenitve.
Povečanje obremenitev v vadbenem programu mora potekati po stopničastem vzorcu. Na začetku vadbene enote ima posameznik določen nivo moči, ki se med vadbo znižuje in je na koncu vadbe na najnižjem nivoju. Po določenem počitku naj bi posameznik začel naslednjo vadbeno enoto na višjem nivoju moči.


 
Avtorji strani Statistika obiskov Webmail Copyright© 2008 Califoria Fitness - Vse pravice pridržane